Aktuális hír

DiningCity Országos Étterem Hét, 2015. október

Létrehozás dátuma: 2015.09.22.

Az Étterem Hét ideje alatt (2015. október 12 - 18.) étteremünk a 3 fogásos menüket FIX 4.900 Ft-ért kínálja!

Vendégeink az alább felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható ízelítők/előételek/levesek:
  • Házi, tömött libamáj roston sütve, aszú rizlinges, gyömbéres, fügelekvárral, tormaolajjal, pirított, vajtésztás kaláccsal
  • Kacsa és borjúmáj pástétom aszalt körtével készítve, erdei vörös-áfonyával, házi sütésű kemencés kenyérlángossal
  • Mediterrán ízelítő, burattino, szalámi és prosciutto, kerti zöldekkel, teljes érésű csípős olívabogyókkal, házi sütésű kemencés kenyérlángossal
  • Pityókás vargánya leves pirítóson feladott tojásos vargánya tartárral, külön tálalt csípős, marinált cseresznye paprikával
  • Kemencében sült batáta-sütőtök leves, juhtúrós kruton-gömböccel, és tökmagolajjal (V)
  • Burattinó paradicsomos salátatálon, olíva és bazsalikom permettel, grillezett almával
Választható főételek:
  • Otelló must mártásban főtt szarvasborjú ragú, pirított burgonya bejglivel, erdei áfonyával tálalva
  • Göngyölt borjúszegy öntöttvas serpenyőben grillezve, pecsenyemártással, sütőtökös gyöngyárpa rizottóval és édes savanyú sütőtökkel körítve
  • Házi sonkával és burattával töltött csibemell, 'U-MAMI' kézműves sodrott tésztánkkal (a tésztát saját készítésű napon szárított és friss paradicsommal, olíván, bazsalikommal és fokhagymával összeforraljuk, rukkolát senyvesztünk rá és parmezánforgácsokkal díszítjük)
  • Paccheri (felezett nyakleves) tészta klasszikus, bazsalikomos paradicsomszószban, parmezán, édes koktél paradicsom
  • Serpenyős, 'veguszta': burgonyabejgli vajon pirítva, roppanós zöldségekkel körítve, paradicsommal, bazsalikommal és mozarellával fedve, reszelt parmezán sajttal hintve, majd serpenyőben, kemencében átsütve (V)
Választható desszertek:
  • Gesztenyelekváros 'Rigó Jancsi' cigánymeggybor sabayonnal
  • Tripla csoki 'aftereight' fagylalttal, vörösboros epervelővel
  • Panna Cotta olaszrizling aszú borunkból készült sabayonnal

Üdvözlettel, a mielőbbi találkozás reményében: Kormos Andrea & Prisztóka Tibor & Staff


Az esemény: DiningCity Országos Étterem Hét

Időpont: 2015. október 12-18.