A szenzációs borokat világra segítő Prisztóka Tiborral már régóta nem tartottunk közös borkóstolót, ezt pótoljuk most szépen, méghozzá egy borvacsora keretében, a Café 57-ben. Azt est összes tétele igazi kézműves-gyöngyszem lesz, illetve a menü lekóstolása után újfent meg kellett állapítanom, hogy az étterem konyhája az egyik legjobb a városban!
Íme tehát a Borok és Étkek sora:
- Müller-Thurgau 2014 - Garnéla chevice, gránátalma, málna ecet
- Szürkebarát 2014 - Paradicsom & Paprika gazpacho, tejhab
- Rozik Csillaga 2014 - Vörös tonhal, ribizli, málna, szeder
- Krém Rózsi 2014 - Sertés szűz, rózsabors, spárga, eper
- Peti Fleur 2009 - Bélszín, graten burgonya, cékla
- Szomorodni 2012 - Túrótorta, aranymazsola, vanília
Időpont: 2015.05.15.
(Forrás: pincearon.hu)